Massage en Welness

Ontspanningsmassage

Massage heeft invloed op het welbevinden (“feeling-good-gevoel”). De gespannen spieren komen meer tot rust. Iedereen heeft een druk leven, een  moment voor jezelf is zeker een goed middel om het drukke bestaan beter aan te kunnen. Tenslotte kan de boog niet continue gespannen staan!

Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en/of verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken.


Nek, schoudermassageTegenwoordig zitten veel mensen lang aan de computer of in de auto. Ook werken we vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving. Dit kan al snel leiden tot stijve spieren.

Deze massage wordt toegespitst op de nek en schouders. 

De nek en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd, afvalstoffen afgevoerd.

Lage rug klachten massage

Rugpijn is in de westerse wereld een van de meest voorkomende aandoeningen. Schattingen laten zien dat wel tachtig tot negentig procent van de mensen ooit in zijn leven met rugpijn te maken krijgt.

Veel mensen hebben een ‘zeurende’ rugpijn die maar niet over wil gaan. De oplossing zit echter niet in een pijnstiller of ontstekingsremmers.

Afhankelijk van de ernst van de rugpijn kan het nodig zijn om diverse massagebehandelingen te ondergaan voordat u duurzame verlichting van uw ruppijn ervaart.


Mamma in vorm, beauty en wellness behandeling:

Bij de mama in vorm beauty en wellness behandeling kies je twee van de drie onderstaande behandeling €65.00 voor jouw ultieme beauty en wellness ervaring.
Wil je ze alle drie? Dat kan ook, de behandeling duurt dan 90 minuten (€ 89,95). Ook als je nog andere wensen of ideeën hebt dan hoor ik dat graag!

Keuze 1: Relax kort (30 min)

Keuze 2: Zwangerschaps massage (30 min)

Keuze 3: Voetenreflex behandeling (30 min)

Extra optie: luxe voet- of handpakking
Als extra optie kun je jouw beauty en wellness moment nog extra uitbreiden met een luxe voet- of handpakking (€7,50). De pakking bevat revitaliserende en verzorgende ingrediënten die de huid hydrateren en zijdezacht laten aanvoelen. Daarna volgt er een mini voet- of handmassage en sluiten we af met een luxe hydraterende creme.


Sportmassage

Om tot een betere prestatie te komen is het verstandig om regelmatig de spieren los te masseren. Opgehoopte afvalstoffen kunnen leiden tot spierverhardingen, met als gevolg dat de spieren niet optimaal meer kunnen functioneren. Door een sportmassage krijg je een betere stofwisseling en een verbeterde doorbloeding van weefsels en spieren.

Taping

Spieren hebben niet alleen invloed op de bewegingen van het lichaam, maar bijvoorbeeld ook op de bloedsomloop, het lymfestelsel en het beinvloed de lichaamstemperatuur. Als de spieren niet goed werken, kan dat dus resulteren in uiteenlopende klachten en symptomen. Wanneer de niet goed functionerende spieren echter ondersteund worden met deze speciale elastische tape, zal dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren, zul je minder klachten ervaren.

Tape is ook een ondersteuning bij Hooikoorts klachten, kneusing van ribben, hielspoor evt peesontsteking.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.