Massage en Welness

Ontspanningsmassage

Massage heeft invloed op het welbevinden (“feeling-good-gevoel”). De gespannen spieren komen meer tot rust. Iedereen heeft een druk leven, een  moment voor jezelf is zeker een goed middel om het drukke bestaan beter aan te kunnen. Tenslotte kan de boog niet continue gespannen staan!

Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en/of verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken.


Lage rug klachten massage

Rugpijn is in de westerse wereld een van de meest voorkomende aandoeningen. Schattingen laten zien dat wel tachtig tot negentig procent van de mensen ooit in zijn leven met rugpijn te maken krijgt.

Veel mensen hebben een ‘zeurende’ rugpijn die maar niet over wil gaan. De oplossing zit echter niet in een pijnstiller of ontstekingsremmers.

Afhankelijk van de ernst van de rugpijn kan het nodig zijn om diverse massagebehandelingen te ondergaan voordat u duurzame verlichting van uw ruppijn ervaart.


Hotstonemassage

Hotstone massage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant; Het is op dit moment een van de meest populaire behandelingen in kuurcentra, massagepraktijken en schoonheidsinstituten.

Een hotstone massage wordt bij uitstek aangeraden bij spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen en gewrichtsproblemen.

Hoofdpijnmassage

Middels massagegrepen en acupressuur zal ik alle spieren ontspannen die verantwoordelijk zijn voor hoofdpijn. Dit zijn de spieren die rond de schedel lopen, in het gezicht, vooral rond de kaak, in de nek, nek en de kraag lopen. Spanningen en knopen worden weggenomen. Het bloed zal hier

 gemakkelijker gaan stromen, zodat  zuurstof deze plaatsen gemakkelijker zal bereiken.Oorkaarstherapie

ontstekingen in keel, neus, voorhoofd en bijholten;

• Hoofdpijn, migraine, tinusitis,       ontstoken amandelen;

• Overmatige prikkelbaarheid,   nervositeit, hyperactiviteit;

•Concentratieproblemen; Slapeloosheid,  stress, behoefte aan ontspanning.

 

Sportmassage

Om tot een betere prestatie te komen is het verstandig om regelmatig de spieren los te masseren. Opgehoopte afvalstoffen kunnen leiden tot spierverhardingen, met als gevolg dat de spieren niet optimaal meer kunnen functioneren. Door een sportmassage krijg je een betere stofwisseling en een verbeterde doorbloeding van weefsels en spieren.

Steelwratjes

Taping

Spieren hebben niet alleen invloed op de bewegingen van het lichaam, maar bijvoorbeeld ook op de bloedsomloop, het lymfestelsel en het beinvloed de lichaamstemperatuur. Als de spieren niet goed werken, kan dat dus resulteren in uiteenlopende klachten en symptomen. Wanneer de niet goed functionerende spieren echter ondersteund worden met deze speciale elastische tape, zal dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren, zul je minder klachten ervaren.

Tape is ook een ondersteuning bij Hooikoorts klachten.

Zwangerschapmassage

Het moederschap is voor veel vrouwen de allergrootste bron van vreugde in hun leven. Als je zwanger bent verandert er veel aan je lichaam. Het kan behoorlijk belastend zijn voor lichaam en geest. Juist dan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en om juist jezelf lekker te láten verwennen. Zwangerschapsmassages kunnen helpen om te ontspannen en om een ​​paar zwangerschapsverschijnselen van ongemak te verminderen. Het is zeer effectief bij het stimuleren van de bloedsomloop, het verminderen van gezwollen benen en het verminderen van hoofd- en rugpijn.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. 

 

 

Partner Massage


Wil jij en je parner elkaar leren maseren, dat kan met workshop van 2 uur.

Je leert de schouder, nek en rug masseren 

kosten zijn €110

Voetreflexmassage;

Een voetreflexmassage is effectief ook heel ontspannend. Voeten dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan het hele lichaam gemasseerd worden.

Voetreflexologie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die onder de voeten liggen, om reacties op de wekken te verwerken. Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) die voor problemen zorgen, kunnen doormassage van de voeten opgeheven worden.


Mamma in vorm, beauty en wellness behandeling:

Bij de mama in vorm beauty en wellness behandeling kies je twee van de drie onderstaande behandeling €65.00 voor jouw ultieme beauty en wellness ervaring.
Wil je ze alle drie? Dat kan ook, de behandeling duurt dan 90 minuten (€ 89,95). Ook als je nog andere wensen of ideeën hebt dan hoor ik dat graag!

Keuze 1: Relax kort (30 min)

Keuze 2: Zwangerschaps massage (30 min)

Keuze 3: Voetenreflex behandeling (30 min)

Extra optie: luxe voet- of handpakking
Als extra optie kun je jouw beauty en wellness moment nog extra uitbreiden met een luxe voet- of handpakking (€7,50). De pakking bevat revitaliserende en verzorgende ingrediënten die de huid hydrateren en zijdezacht laten aanvoelen. Daarna volgt er een mini voet- of handmassage en sluiten we af met een luxe hydraterende creme.


Ayurvedischemassage

Ayurvedische ontspanningsmassage is een anti-stressbehandeling, een wellnessbehandeling.

Het Activeren Van het lymfesysteem en de bloedsomloop

Het Bestrijden van stress, Vermoeidheid en slapeloosheid

Bewustwording van Het Lichaam

Verlichting van de spierspanning

Herstel van vitaliteit van Lichaam en geest