Gezichtsbehandelingen

Een salonbehandeling voor ieder huidtype en iedere huidconditie

Voor ieder huidtype en iedere huidconditie kan daardoor een passende behandeling aangeboden worden, mede afhankelijk van uw leeftijd, uw lifestyle, maar ook het seizoen.

Iedere gezichtsbehandeling bevat een hoge concentratie werkstoffen en een eigen specifiek masker. 

Gezichtsbehandelingen

Relax reinigen:

Is een behandeling van 60 minuten.

Je huid wordt intensief gereinigd, huidanalyse, daarna volgt een behandeling afgestemd op jouw huid.

Wat mag je verwachten:

• Reinigen, peeling, verwijderen opzuiverheden, epileren, massage, decollete, nek, schouders en gezicht.

Relax uitgebreid is een behandeling van 75 minuten.

Een uitgebreide behandeling toegekend op jouw huid.

Wat mag je verwachten;

• reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, milia's, epileren (bijwerken)

• serum en masker aangepast op je huid.

een uitgebreide massage van hals, nek, schouder en gezicht als laatst een serum beschermende dagcreme / nachtcreme aangepast aan jouw huidtype.

 

 

 

Behandeling voor mannen:

 

Natuurlijk kunnen mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een positieve levensstijl. 

 

 

Anti-aging behandeling

 

Wat is huidveroudering?

Wanneer een mens ouder wordt, verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Behalve het natuurlijke verouderingsproces is er ook de extra snelle huidveroudering door overmatig zonlicht.

Bij Studio-Relax4all kunnen we u meer vertellen over onze behandelingen om het verouderingsproces te vertragen.

Kleine behandelingen:

 

Epileren

Harsen gezicht

wimpers en wenkbrauwen verven

harsen oksels en bikinilijn


Microderma brasie:

Vernieuwt en verjongt de huid. Microdermabrasie vernieuwt de huidstructuur en brengt de huidstructuur tot leven. droogtelijnen en rimpels vlakken af, acne putjes, littekens, pigmentstoringen en ouderdomsvlekken verminderen.


Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat zorgt voor een zichtbaar en voelbaar gladdere en frisse huid.

Voor het beste resultaat wordt microdermabrasie geadviseerd in kuurverband van 5 tot 9 handelingen. Na deze kuur volstaat een maal per 6 weken

 

 

 

Bindweefselmassage:

 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een ​​verslapte huid, te verstevigen

 

Door de sterke massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen te nemen. 


Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door de bindweefselmassage gaat de huid er stalender, steviger en jonger uitzien.


 

Relax Fruitzuren / Hyaluronbehandeling:

 

Krachtige behandeling van 50 minuten voor de onzuivere van ouder wordende huid, een huid met pigment vlekjes Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, veroorzaakt de oppervlakte-rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken reduce en de huid steviger wordt.

 

Deze (kuur) behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve behandeling van de huid.

Incl. epileren wenkbrauwen, hyaluron-serum en verzorgend masker.

 

Wat zijn fibromen?

Fibromen (ook wel staalwratjes genoemd) zijn veel voorkomende, goedaardige huidgezwelletjes van bindweefsel die overal op de huid kunnen voorkomen. Ze worden

vaak gezien in de hals, oksels,

liezen en onder de borsten en

komen vooral bij volwassenen voor.

 

* Hoe zien fibromen er uit?

Het zijn weeke, huidkleurige of bruine gezwelletjes die met een klein staaltje vast zitten aan de huid.

* Hoe ontstaan fibromen?

Het is onduidelijk wat de oorzaak is van het ontstaan ​​van fibromen. Wel is er enige relatie met overgewicht en hormonen. Met het ouder worden kan de hoeveelheid toe nemen. De huid maakt kleine huidgezwelletjes van bindweefsel aan. Dit kan komen door boven genoemde oorzaak, maar ook schuring en wrijving spelen een rol. Bv schuring van kleding;zoals de bh-rand, kettinkjes en kragen kunnen bijdragen aan het ontstaan ​​van een fibromen

Middels Elektrocoagulatie worden fibromen verwijderd.