Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Relax reinigen:

is een behandeling van 50 minuten. Je huid wordt intensief gereinigd, huidanalyse, daarna volgt een behandeling afgestemd op jouw huid.

Wat mag je verwachten:

• een peeling, verwijderen opzuiverheden, massage, decollete, nek, schouders en gezicht.

Relax uitgebreid is een behandeling van 75 minuten. Je huid wordt intesief gereiningd, huidanalyse, daarna volgt een behandeling afgestemd op jouw huid.

Wat mag je verwachten

• met een borstelapparaat diepte reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, milia's, epileren (bijwerken)

• serum en masker aangepast op je huid, oogpakking.

een uitgebreide massage van hals, nek, schouder en gezicht als laatst een serum beschermende dagcreme / nachtcreme aangepast aan jouw huidtype.
Anti- behandeling


Wat is huidveroudering?

Wanneer een mens ouder wordt, verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Behalve het natuurlijke verouderingsproces is ook de extra snelle huidveroudering door overmatig zonlicht.


In de Studio kunnen we je adviseren over onze behandelingen die erin bijdragen het verouderingsproces te vertragen.

Hoe werkt laserontharing:

Heb je laatste van overmatige, ongewenste haargroei, zoals op de kin, bovenlip, benen, oksels, bikinilijn, borst, buik.

Haren kun je pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laserontharingsmethode.


Hoe werkt het?

Een haar groeit in drie fasen:


Actieve groeifase (anagene fase). De haarwortel bevat pigment van melanine.

Overgangsfase (catagene fase). Het haartje stopt met groeien en bevat weinig pigment, duur circa 2 weken.

Rustfase (telogene fase). Na circa 6 weken valt de haar spontaan uit en begint een nieuw groeiproces.

Microdermabrasie:

Vernieuwt en verjongt de huid. Microdermabrasie vernieuwt de bovenste huidlagen en verbetert daardoor de huidstructuur. droogtelijnen en rimpels vlakken af, acne putjes, littekens, pigmentstoringen en ouderdomsvlekken verminderen aanzienlijk. Micro-dermabrasie is geschikt voor onder meer een ouder wordende huid, ouderdomsvlekken, een doffe huid, een vermoeide huid en de eerste fijne rimpels.

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat resulteert in een zichtbaar en voelbaar gladde en frisse huid.

De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden, zelfs de meest gevoelige! Voor het beste resultaat wordt microdermabrasie geadviseerd in kuurverband van 5 tot 9 behandelingen te nemen. Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per 6 weken
Bellápierre minerale make-up:


en huidverzorging waar je van droomt, hierdoor zie en voel je je gegarandeerd als een godin. Met 100% minerale make-up zal je huid er niet enkel fantastisch uitzien, maar zal het ook zo voelen!

De ingrediënten van onze minerale cosmetica zijn geschikt voor alle huidtypes en tinten, het verbetert uw teint met elk gebruik.

Deze minerale make-up klontert niet, vervaagt niet, loopt niet uit en moet je maar 1 keer per dag opdoen. Koop dus minerale make-up om er natuurlijk en mooi uit te zien op elk moment van de dag. 


BELLÁPIERRE,The Next Generation of Mineral Make-up !

 Aanbevolen door Dematologen.


dag make-up €10.00

Bindweefselmassage:


Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een ​​verslapte huid, een vervelde huid, huiduitslag van acne te en/of te verminderen.


Door de sterke massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen oa rimpels, verklevingen van acne ontstaan. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een vaste kleur.

Zuurstofbehandeling:

Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Zuurstof wordt steeds belangrijker voor onze huid, zeker in een wereld. Denk maar aan de uitlaatgassen in de stad.

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan zuurstof, want er is steeds meer achteraan hoe belangrijk zuurstof voor ons is. Met name voor onze huid, het toedienen van magische energie levert direct enorm veel resultaat op. Ingrediënten worden veel beter opgenomen.

Wat doet zuurstof op de huid?

  1. Tijdens een zuurstofbehandeling worden de producten voor 98% behandeld met zuurstof en hoge druk in de huid. Hyaluronzuur word voldaan de zuurstof vakantie apparaat dieper de huid in vieren.

Door het heersten worden alle tijden geoptimaliseerd en verbeterd de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

Optimaliseert de celfuncties

Verbetert de doorbloeding

Geeft een stralend huidbeeld

Bevordert de microcirculatie

Verhoogt de huidelasticiteit

Verbetert de huidvochtigheid

Relax Fruitzuren / Hyaluronbehandeling:

 

Krachtige behandeling van 50 minuten voor de onzuivere van ouder wordende huid, een huid met pigment vlekjes Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor de oppervlakte-rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger wordt.


Deze (kuur) behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve behandeling van de huid.

Incl. epileren wenkbrauwen, hyaluron-serum en verzorgend masker.

 

Behandeling voor mannen:


Natuurlijk mogen mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. De behoefte is alleen vaak anders voor de man.Relax skin needling behandeling:

Skin needling is een huid verjongende behandeling welke de huid in staat stelt om te herstellen en te regenereren. Op een natuurlijke en veilige manier, met minimale herstelduur. De speciaal

ontworpen dermaroller verbetert de productie van de huidelementen zoals collageen en elastine vezels. De huid zal er zichtbaar jeugdiger uit gaan zien.

Verbetert de absorptie van werkzame bestanddelen aanzienlijk

• Verbetert de werkzaamheid van huidverzorginsproducten aanzienlijk

• Helpt slappe huid weer steviger en strakker te maken

• Maakt de opperhuid dikker en verbetert de compactheid van de huid

•Helpt rimpels, lijntjes, vouwen en kraaienpootjes gladder te maken

•Verbetert de textuur van de huid
Wat is Lash Volume Lifting:


LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift


Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.


LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.


Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?


Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.


Voordelen van LVL


1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar


2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant4. Ogen lijken groter.5. Geeft een natuurlijke uitstraling.6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.exclusief wimpersverven €42.50 ipv €59.95

inclusief wimpersverven €52.50 ipv €69.95Litteken therapie

Kleine behandelingen:


epileren

harsen

wimpers en wenkbrauwen verven

harsen oksels en bikinilijn

Copyright © All Rights Reserved