Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Relax reinigen:

is een behandeling van 50 minuten. Je huid wordt intensief gereinigd, huidanalyse, daarna volgt een behandeling afgestemd op jouw huid.

Wat mag je verwachten:

• een peeling, verwijderen onzuiverheden, een masker, afgesloten met een korte ontspannende massage van decollete, hals, schouders en gezicht.

Relax uitgebreid is een behandeling van 75 minuten. Je huid wordt intesief gereiningd, huidanalyse, daarna volgt een behandeling afgestemd op jouw huid.

Wat mag je verwachten

• met een borstelapparaat een diepte reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, milia's, epileren(bijwerken)

•serum en masker aangepast op je huid, oogpakking.

een uitgebreide ontspannende massage van hals, nek, schouder en gezicht als laatst een serum beschermende dagcreme/ nachtcreme aangepast aan jouw huidtype.

 

 

Microdermabrasie:

Vernieuwt en verjongt de huid. Microdermabrasie vernieuwt de bovenste huidlagen en verbetert daardoor de huidstructuur. droogtelijnen en rimpels vlakken af, acne putjes, littekens, pigmentstoringen en ouderdomsvlekken verminderen aanzienlijk. Micro-dermabrasie is geschikt voor onder meer een ouder wordende huid, ouderdomsvlekken, een doffe huid, een vermoeide huid en de eerste fijne rimpels.

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat resulteert in een zichtbaar en voelbaar gladde en frisse huid.

De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden, zelfs de meest gevoelige! Voor het beste resultaat wordt microdermabrasie geadviseerd in kuurverband van 5 tot 9 behandelingen te nemen. Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per 6 weken

 

 

 

Zuurstof behandeling:

Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Zuurstof wordt steeds belangrijker voor onze huid, zeker in een wereld waar ons zuurstofgehalte steeds slechter wordt. Denk bijvoorbeeld maar aan de uitlaatgassen in de stad.

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan zuurstof, omdat men er steeds meer achter komt hoe belangrijk zuurstof voor ons is. Met name voor onze huid, het toedienen van zuivere zuurstof met actieve ingrediënten levert direct enorm veel resultaat op. Ingrediënten worden veel beter opgenomen.

Wat doet zuurstof op de huid?

Tijdens een zuurstof behandeling worden de producten met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Hyaluronzuur word met de oxygen zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht.

Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

Optimaliseert de celfuncties

Verbetert de doorbloeding

Geeft een stralend huidbeeld

Bevordert de microcirculatie

Verhoogt de huidelasticiteit

Verbetert de huidvochtigheid

Bindweefselmassage:

 

De perfecte rimpel- en littekenbehandeling!

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisselingJe huid krijgt een diepte reiniging, huid analyse waarna de bindweefselmassage volgt. De behandeling wordt afgesloten met een serum aangepast aan wat je huid nodig heeft en een vitaminedag/nachtcreme

 

Deze massages zijn een aanrader om in kuurverband toe te passen Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Om vervolgens 1x per maand/6 weken te herhalen voor het onderhoud van de huid.

 

 

 

Hoe werkt laserontharing:

Heb je last van overmatige, ongewenste haargroei, bijvoorbeeld op de kin, bovenlip, benen, oksels, bikinilijn, rug of borst?

Dit kunt je nu definitief en pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laserontharingsmethode.

 

Hoe werkt het?

Een haar groeit in drie groeifasen:

 

Actieve groeifase (anagene fase). De haarwortel bevat pigment of melanine.

Overgangsfase (catagene fase). Het haartje stopt met groeien en bevat weinig pigment, duur circa 2 weken.

Rustfase (telogene fase). Na circa 6 weken valt de haar spontaan uit en begint een nieuw groeiproces.

Relax Fruitzuren/ Hyaluron behandeling:

 

Krachtige behandeling van 50 minuten voor de onzuivere of ouder wordende huid, een huid met pigment vlekjes..

De fruitzuren zorgen voor een zeer sterke peeling van de huid, hyaluron zorgt ervoor dat uw huid zoveel mogelijk vocht vasthoudt, zie het als een frisse waterval voor je gezicht.

Absoluut een aanrader als je huid wat verwaarloost is of de huid dof is of lijntjes en rimpels vertoont.

De werkzame stoffen in deze behandeling zijn zeer hoog en daardoor merkt u direct resultaat.

Incl. epileren wenkbrauwen, hyaluron-serum en verzorgend masker.

 

Relax skin needling behandeling:

Skin needling is een huid verjongende behandeling welke de huid in staat stelt om te herstellen en te regenereren. Op een natuurlijke en veilige manier, met minimale herstelduur. De speciaal

ontworpen dermaroller verbetert de productie van de huidelementen zoals collageen en elastine vezels. De huid zal er zichtbaar jeugdiger uit gaan zien.

Verbetert de absorptie van werkzame bestanddelen aanzienlijk

• Verbetert de werkzaamheid van huidverzorginsproducten aanzienlijk

• Helpt slappe huid weer steviger en strakker te maken

• Maakt de opperhuid dikker en verbetert de compactheid van de huid

•Helpt rimpels, lijntjes, vouwen en kraaienpootjes gladder te maken

•Verbetert de textuur van de huid

 

 

 

Bellápierre minerale make-up:

 

en huidverzorging waar je van droomt, hierdoor zie en voel je je gegarandeerd als een godin. Met 100% minerale make-up zal je huid er niet enkel fantastisch uitzien, maar zal het ook zo voelen!

De ingrediënten van onze minerale cosmetica zijn geschikt voor alle huidtypes en tinten, het verbetert uw teint met elk gebruik.

Deze minerale make-up klontert niet, vervaagt niet, loopt niet uit en moet je maar 1 keer per dag opdoen. Koop dus minerale make-up om er natuurlijk en mooi uit te zien op elk moment van de dag.

 

BELLÁPIERRE,The Next Generation of Mineral Make-up !

Aanbevolen door Dematologen.

 

dag make-up €10.00

Behandeling voor mannen:

 

Natuurlijk mogen mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. De behoefte is alleen vaak anders voor de man.

 

 

Wat is Lash Volume Lifting:

 

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift

 

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

 

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

 

 

Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

 

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

 

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

 

Voordelen van LVL

 

1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar

 

2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.


 

3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant


 

4. Ogen lijken groter.


 

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.


 

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.


 

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.


 

exclusief wimpersverven €42.50 ipv €59.95

inclusief wimpersverven €52.50 ipv €69.95

 

 

Litteken therapie

Kleine behandelingen:

 

epileren

harsen

wimpers en wenkbrauwen verven

harsen oksels en bikinilijn

Copyright © All Rights Reserved