Gezichtsbehandelingen

Bellápierre minerale make-up:


Met 100% minerale make-up zal je er niet alleen fantastisch uitzien, maar zal het ook zo voelen!

De ingrediënten van onze minerale cosmetica zijn geschikt voor alle huidtypes en tinten.

Deze minerale make-up klontert niet per dag, laat niet uit en hoef je maar 1 keer per dag op te doen. Koop dus minerale make-up om er natuurlijk en mooi uit te zien op elk moment van de dag. 


BELLÁPIERRE, De volgende generatie minerale make-up!

 Aanbevolen door Dematologen.


dag make-up € 10,00

Een mooie gladde huid!

Het is de wens van elke vrouw en tegenwoordig ook van menig man; een mooie, gladde en vooral ook haar-vrije huid!

 

Wat te kiezen; harsen, scheren of epileren?

Het grootste verschil tussen harsen en epileren en scheren is het gedeelte van de haar dat weggehaald wordt. Met harsen en epileren haal je de haar als de haarwortel weg en door de huid van steint, verwijderd. Bij harsen en epileren zal de haar dus langer wegblijven als bij scheren. De voor- en nadelen op een rijtje:

 

Scheren

Voordeel; makkelijk en naar verhouding snel en pijnvrij te doen.

Nadeel; stoppels, haren worden dikker ("baard" groei), moet veel vaker gedaan worden om een ​​mooi resultaat te blijven houden.

Harsen

Voordeel; haren blijven langer weg en worden na verloop van tijd dunner en minder in getal

Nadeel; moet wat meer "de tijd voor genomen worden" en de grootste mensen vinden het in hun begin vaak om te doen. Verder is harsen niet geheel pijnloos

Epileren

Voordeel; haren blijven langer in verloop en verloop in verlooptijd.

Nadeel; De meest mensen ervaren het (zeer) pijnlijk.

Enkele tips om de huid zo goed en mooi mogelijk te ontharen.

Scrubben: Van je benen van je benen, oksels van bikinilijn nou scheert, epileert van harst, het is altijd aan de raden om aan ontharing te scrubben. -

Onthaar 's-Avonds: Het voordeel van' s-Avonds ontharen is tweeledig. Meestal heb je dan iets meer tijd en dat betekent weer snijwolven van andere gevolgen van "haastklussen". Ook ga je mee slapen waardoor de huid roest heeft en kan herstellen. Vooral de bikinilijn is gebaat bij dit herstel vanwege de huid en wat meer kan ademen en niet echt weer strak "ingepakt" wordt. Voor de oksels dat da's niet verantwoordelijk voor deodorant, maar de nacht heeft te herstellen.

Nabehandeling: Na-ontharen met een hydraterende en verzorgende olie, crème van lotion.

Scrubben: Alweer, zult u denken. Jazeker! Scrub twee drie dagen na het ontharen de belasting huiddelen opnieuw lichtjes.

Laser

Studio-Relax4all maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen. We hebben voor de Harmony XL dit probleem zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan ​​van huidschade. Het is zeer effectief en efficient, dus mee we we hemel en hoe vaak ook behandeld. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler de tandtechniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Relax Fruitzuren / Hyaluronbehandeling:

 

Krachtige behandeling van 50 minuten voor de onzuivere van ouder wordende huid, een huid met pigment vlekjes Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, veroorzaakt de oppervlakte-rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken reduce en de huid steviger wordt.

 

Deze (kuur) behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve behandeling van de huid.

Incl. epileren wenkbrauwen, hyaluron-serum en verzorgend masker.

 

Relax reinigen:

Is een behandeling van 60 minuten.

Je huid wordt intensief gereinigd, huidanalyse, daarna volgt een behandeling afgestemd op jouw huid.

Wat mag je verwachten:

• Reinigen, peeling, verwijderen opzuiverheden, epileren, massage, decollete, nek, schouders en gezicht.

Relax uitgebreid is een behandeling van 75 minuten.

Een uitgebreide behandeling toegekend op jouw huid.

Wat mag je verwachten;

• reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, milia's, epileren (bijwerken)

• serum en masker aangepast op je huid, oogpakking.

een uitgebreide massage van hals, nek, schouder en gezicht als laatst een serum beschermende dagcreme / nachtcreme aangepast aan jouw huidtype.

 

 

 

Microderma brasie:

Vernieuwt en verjongt de huid. Microdermabrasie vernieuwt de huidstructuur en brengt de huidstructuur tot leven. droogtelijnen en rimpels vlakken af, acne putjes, littekens, pigmentstoringen en ouderdomsvlekken verminderen.

Micro-dermabrasie is geschikt voor meer dan een ouder wordende huid, ouderdomsvlekken, een doffe huid, een vermoeide huid en de eerste fijne rimpels.

Tijdens de behandeling wordt gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat zorgt voor een zichtbaar en voelbaar gladdere en frisse huid.

Voor het beste resultaat wordt microdermabrasie geadviseerd in kuurverband van 5 tot 9 handelingen. Na deze kuur volstaat een maal per 6 weken

 

 

 

Bindweefselmassage:

 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een ​​verslapte huid, te verstevigen

 

Door de sterke massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen oa rimpels, verklevingen van acne ontstaan.

Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een vaste kleur.

Hoe werkt laserontharing:

Heb je laatste van overmatige, ongewenste haargroei, zoals op de kin, bovenlip, benen, oksels, bikinilijn, borst, buik.

Haren kun je pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laserontharingsmethode.

 

Hoe werkt het?

Een haar groeit in drie fasen:

 

Actieve groeifase (anagene fase). De haarwortel bevat pigment van melanine.

Overgangsfase (catagene fase). Het haartje stopt met groeien en bevat weinig pigment, duur circa 2 weken.

Rustfase (telogene fase). Na circa 6 weken valt de haar spontaan uit en begint een nieuw groeiproces.

Anti- behandeling

 

Wat is huidveroudering?

Wanneer een mens ouder wordt, verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Behalve het natuurlijke verieveringsproces is er ook de extra snelle huidveroudering door overmatig zonlicht.

Bij Studio-Relax4all kunnen we u meer vertellen over onze behandelingen om het verouderingsproces te vertragen.

Wat zijn fibromen?

Fibromen (ook wel staalwratjes genoemd) zijn veel voorkomende, goedaardige huidgezwelletjes van bindweefsel die overal op de huid kunnen voorkomen. Ze worden vaak gezien in de hals, oksels, liezen en onder de borsten en komen vooral bij volwassenen voor.

 

* Hoe zien fibromen er uit?

Het zijn weeke, huidkleurige of bruine gezwelletjes die met een klein staaltje enorme zitten aan de huid.

* Hoe ontstond fibromen?

Het is onduidelijk wat de oorzaak is van het ontstaan ​​van fibromen is. Wel is er enige relatie met overgewicht en hormonen. Met het ouder worden kan de hoeveelheid toe nemen. De huid maakt kleine huidgezwelletjes van bindweefsel aan. Dit kan komen boven genoemde oorzaak, maar ook schuring en wrijving van de skin spelen een rol. Schuring van kleding zoals de bh-rand, kettinkjes en kragen kunnen bijdragen aan het ontstaan ​​van een fibroom. In enkele gevallen kan het enkele huidige maar er kan in de loop der jaren steeds meer fibromen ontstaan ​​zijn.

Middels Elektrocoagulatie worden fibromen verwijderd.

Gezichtsbehandelingen

Zuurstofbehandeling:

Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Zuurstof wordt steeds belangrijker voor onze huid. Zeker in een wereld waar ons mechaniteit steeds slechter wordt. Denk bv maar eens aan de uitlaatgassen in de stad.

Wat doet zuurstof op de huid;

Tijdens een zuurstofbehandeling worden de producten met 98% zuurstof onder hoge druk in de schil behandeld. Hyaluronzuur word voldaan de zuurstof vakantie apparaat dieper de huid in vieren.

Door de zuurstof en hyaluronzuur worden huidfucties geoptimaliseerd en verbeterd de doorbloeding in de huid.

 De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

Optimaliseert de celfuncties

Verbetert de doorbloeding

Geeft een stralend huidbeeld

Bevordert de microcirculatie

Verhoogt de huidelasticiteit

Verbetert de huidvochtigheid

Micro needling behandeling:

Zorgen de eerste tekenen van huidverouderen, acnelittekens of littekens van een operatie voor een uitstraling die niet door u verleden? Zorgen deze oneffenheden dat jij jezelf onzeker voelt over uw voorkomen? Een Microneelding behandeling biedt dan uitkomst.

Micronaaldie is een huidbeterende behandeling die de huid in staat is om te herstellen en te regenereren. Op een natuurlijke en veilige manier, met minimale herstelduur. De speciaal

dermaroller verbeterde productie van de huidelementen zoals collageen en elastine vezels. De huid zal zichtbaar jeugdiger uit gaan zien.

 

• Huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen

• Helpt slappe huid weer steviger en strakker te maken

• Maakt de opperhuid dikker en verbetert de compactheid van de huid

• Helpt rimpels, lijntjes, vouwen en kraaienpootjes gladder te maken

• Verbetert de textuur van de huidStopt the dieper worden van rimpels - preventieve werking!

Je Kunt na de Behandeling

Na de Behandeling is goed voor de bescherming tegen de zon

 

Wie komt er niet in aanmerking voor een micro needling behandeling?

U komt niet in aanmerking voor een micro needling behandeling als er sprake is van sterk verdikt littekenweefsel (keloïd), open wonden, actieve herpes (koortslip) van actieve ontstekingen in het te behandelen gebied. Also komt u niet in aanmerking voor die minder dan 6 maanden geleden is gestopt met het innemen van isotretinoine (Roaccutane).

 

 

 

Behandeling voor mannen:

 

Natuurlijk kunnen vrouwen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een positieve levensstijl. De noodzaak is alleen maar anders voor de man.

 

 

Wat is Lash Volume Lifting:

 

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift

 

Lash lifting is een behandeling van mascara voor de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimpere.

 

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke lift wimpers is. De wimpers worden meer gelift en met de reguliere wimperpermanente behandeling, waar rollen van tangen bij worden gebruikt.

 

 

Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, welke wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

 

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

 

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Verder gebruikt geen 'schadelijke' wimperkrultangen die gebruikt worden door wimperpermanent! Wimperlifting deur middel van siliconen pads is de wimper en biedt complete zorg vanaf de haarwortel. LVL Wimpers Wimperlifting is us niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen van rolletjes gebruikt die er snel uit komen wipepers wimperhaartjes af, breuk van haarwortel niet genoeg voeding.

 

Voordelen van LVL

 

1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar

 

2. Ulies geen mascara en / of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.


 

3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant


 

4. Ogen lijken groter.


 

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.


 

6. Niet vet voor de natuurlijke wimpers.


 

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.


 

exclusief wimpersverven € 42,50 ipv € 59,95

inclusief wimpersverven € 52,50 ipv € 69,95

 

 

Litteken therapie

Kleine behandelingen:

 

Epileren

Harsen

wimpers en wenkbrauwen verven

harsen oksels en bikinilijn

Henna Brows

Copyright © All Rights Reserved