Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Relax reinigen:

is een behandeling van 50 minuten. Je huid wordt intensief gereinigd, huidanalyse, daarna volgt een behandeling afgestemd op jouw huid.

Wat mag je verwachten:

• een peeling, verwijderen opzuiverheden, massage, decollete, nek, schouders en gezicht.

Relax uitgebreid is een behandeling van 75 minuten. Je huid wordt intesief gereiningd, huidanalyse, daarna volgt een behandeling afgestemd op jouw huid.

Wat mag je verwachten

• met een borstelapparaat diepte reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, milia's, epileren (bijwerken)

• serum en masker aangepast op je huid, oogpakking.

een uitgebreide massage van hals, nek, schouder en gezicht als laatst een serum beschermende dagcreme / nachtcreme aangepast aan jouw huidtype.
Anti- behandeling

 

Wat is huidveroudering?

Wanneer een mens ouder wordt, verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Behalve het natuurlijke verouderingsproces is er ook de extra snelle huidveroudering door overmatig zonlicht.

Bij Studio=Relax4all kunnen we je hmeer vertellen over onze behandelingen die erin bijdragen aan het verouderingsproces te vertragen.

Hoe werkt laserontharing:

Heb je laatste van overmatige, ongewenste haargroei, zoals op de kin, bovenlip, benen, oksels, bikinilijn, borst, buik.

Haren kun je pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laserontharingsmethode.


Hoe werkt het?

Een haar groeit in drie fasen:


Actieve groeifase (anagene fase). De haarwortel bevat pigment van melanine.

Overgangsfase (catagene fase). Het haartje stopt met groeien en bevat weinig pigment, duur circa 2 weken.

Rustfase (telogene fase). Na circa 6 weken valt de haar spontaan uit en begint een nieuw groeiproces.

Microderma brasie:

Vernieuwt en verjongt de huid. Microdermabrasie vernieuwt de bovenste huidlaag en brengt de huidstructuur tot leven. droogtelijnen en rimpels vlakken af, acne putjes, littekens, pigmentstoringen en ouderdomsvlekken verminderen.

 Micro-dermabrasie is geschikt voor meer dan een ouder wordende huid, ouderdomsvlekken, een doffe huid, een vermoeide huid en de eerste fijne rimpels.

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat zorgt voor een zichtbaar en voelbaar gladdere en frisse huid.

Voor het beste resultaat wordt microdermabrasie geadviseerd in kuurverband van 5 tot 9 behandelingen. Na deze kuur volstaat één maal per 6 weken

 

 

 

Bindweefselmassage:

 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een ​​verslapte huid, te verstevigen

 

Door de sterke massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen oa rimpels, verklevingen van acne ontstaan.

Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een vaste kleur.

Relax Fruitzuren / Hyaluronbehandeling:

 

Krachtige behandeling van 50 minuten voor de onzuivere van ouder wordende huid, een huid met pigment vlekjes Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor de oppervlakte-rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger wordt.


Deze (kuur) behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve behandeling van de huid.

Incl. epileren wenkbrauwen, hyaluron-serum en verzorgend masker.

 

Bellápierre minerale make-up:

 

Met 100% minerale make-up zal je er niet alleen fantastisch uitzien, maar zal het ook zo voelen!

De ingrediënten van onze minerale cosmetica zijn geschikt voor alle huidtypes en tinten.

Deze minerale make-up klontert niet per dag, laat niet uit en hoef je maar 1 keer per dag op te doen. Koop dus minerale make-up om er natuurlijk en mooi uit te zien op elk moment van de dag. 

 

BELLÁPIERRE, De volgende generatie minerale make-up!

 Aanbevolen door Dematologen.

 

dag make-up € 10,00

Zuurstofbehandeling:

Zo nder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Zuurstof wordt steeds belangrijker voor onze huid, zeker in een wereld. Denk maar aan de uitlaatgassen in de stad.

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan zuurstof, want er is steeds meer achteraan hoe belangrijk zuurstof voor ons is. Met name voor onze huid, het toedienen van magische energie levert direct enorm veel resultaat op. Ingrediënten worden veel beter opgenomen.

Wat doet zuurstof op de huid

Tijdens een zuurstofbehandeling worden de producten voor 98% behandeld met zuurstof en hoge druk in de huid. Hyaluronzuur word voldaan de zuurstof vakantie apparaat dieper de huid in vieren.

Door het heersten worden alle tijden geoptimaliseerd en verbeterd de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

Optimaliseert de celfuncties

Verbetert de doorbloeding

Geeft een stralend huidbeeld

Bevordert de microcirculatie

Verhoogt de huidelasticiteit

Verbetert de huidvochtigheid

Behandeling voor mannen:


Natuurlijk mogen mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. De behoefte is alleen vaak anders voor de man.Micro needling behandeling:

Zorgen de eerste tekenen van huidverouderen, acnelittekens of littekens van een operatie voor een uitstraling die niet door u verleden? Zorgen deze oneffenheden dat jij jezelf onzeker voelt over uw voorkomen? Een Microneelding behandeling biedt dan uitkomst.

Micronaaldie is een huidbeterende behandeling die de huid in staat is om te herstellen en te regenereren. Op een natuurlijke en veilige manier, met minimale herstelduur. De speciaal

dermaroller verbeterde productie van de huidelementen zoals collageen en elastine vezels. De huid zal zichtbaar jeugdiger uit gaan zien.

 

• Huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen

• Helpt slappe huid weer steviger en strakker te maken

• Maakt de opperhuid dikker en verbetert de compactheid van de huid

• Helpt rimpels, lijntjes, vouwen en kraaienpootjes gladder te maken

• Verbetert de textuur van de huidStopt het dieper worden van rimpels – preventieve werking!

Je Kunt na de Behandeling directe Weer naar huis

Na de Behandeling dient u de Huid goed te beschermen Tegen de zon

 

Wie komt er niet in aanmerking voor een micro needling behandeling?

U komt niet in aanmerking voor een micro needling behandeling als er sprake is van sterk verdikt littekenweefsel (keloïd), open wonden, actieve herpes (koortslip) van actieve ontstekingen in het te behandelen gebied. Also komt u niet in aanmerking voor behandelen indien u minder dan 6 maanden geleden gestopt met het innemen van isotretinoine (Roaccutane).

 

 

 

Een mooie gladde huid!

Het is de wens van elke vrouw en tegenwoordig ook van menig man; een mooie, gladde en vooral ook haar-vrije huid!

 

Wat te kiezen; harsen, scheren of epileren?

Het grootste verschil tussen harsen en epileren en scheren is het gedeelte van de haar dat weggehaald wordt. Met harsen en epileren haal je de haar als de haarwortel weg en door de huid van steint, verwijderd. Bij harsen en epileren zal de haar dus langer wegblijven als bij scheren. De voor- en nadelen op een rijtje:

 

Scheren

Voordeel; makkelijk en naar verhouding snel en pijnvrij te doen.

Nadeel; stoppels, haren worden dikker ("baard" groei), moet veel vaker gedaan worden om een ​​mooi resultaat te blijven houden.

Harsen

Voordeel; haren blijven langer weg en worden na verloop van tijd dunner en minder in getal

Nadeel; moet wat meer "de tijd voor genomen worden" en de grootste mensen vinden het in hun begin vaak om te doen. Verder is harsen niet geheel pijnloos

Epileren

Voordeel; haren blijven langer in verloop en verloop in verlooptijd.

Nadeel; De meest mensen ervaren het (zeer) pijnlijk.

Enkele tips om de huid zo goed en mooi mogelijk te ontharen.

Scrubben: Van je benen van je benen, oksels van bikinilijn nou scheert, epileert van harst, het is altijd aan de raden om aan ontharing te scrubben. -

Onthaar 's-Avonds: Het voordeel van' s-Avonds ontharen is tweeledig. Meestal heb je dan iets meer tijd en dat betekent weer snijwolven van andere gevolgen van "haastklussen". Ook ga je mee slapen waardoor de huid roest heeft en kan herstellen. Vooral de bikinilijn is gebaat bij dit herstel vanwege de huid en wat meer kan ademen en niet echt weer strak "ingepakt" wordt. Voor de oksels dat da's niet verantwoordelijk voor deodorant, maar de nacht heeft te herstellen.

Nabehandeling: Na-ontharen met een hydraterende en verzorgende olie, crème van lotion.

Scrubben: Alweer, zult u denken. Jazeker! Scrub twee drie dagen na het ontharen de belasting huiddelen opnieuw lichtjes.

Laser

Studio-Relax4all maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen.Wij hebben voor de Harmony XL gekozen omdat dit apparaat zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan ​​van huidschade. Het is zeer effectief en efficient, dus mee we we sneller en minder vaak behandeld. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler de tandtechniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Litteken therapie

Kleine behandelingen:

 

Epileren

Harsen

wimpers en wenkbrauwen verven

harsen oksels en bikinilijn

Henna Brows

Wat is Lash Volume Lifting:


LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift


Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.


LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.


Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?


Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.


Voordelen van LVL


1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar


2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant4. Ogen lijken groter.5. Geeft een natuurlijke uitstraling.6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.exclusief wimpersverven €42.50 ipv €59.95

inclusief wimpersverven €52.50 ipv €69.95Copyright © All Rights Reserved